www.sunbrown.be
     

Verzenden & retouren

´╗┐rendement / uitwisseling
Voor retourneren:
Items kunnen worden teruggestuurd voor een terugbetaling of omruiling met 7 dagen na de datum van ontvangst. Maar de reden voor het door uzelf veroorzaakte rendement (bijvoorbeeld de grootte, de kleur die u kiest) kan niet worden geaccepteerd. Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden teruggestuurd, alle geretourneerde artikelen moeten nooit zijn gebruikt en in nieuwe staat zijn. Alle teruggestuurde pakketten moeten verzekerd zijn. Wat betreft het retourneren van de juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderhevig aan weinig administratiekosten voor de bank en verzendkosten. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Voor sepciale omstandigheden kan een partnerschap met zakelijke partners vereist zijn. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.
Belangrijke mededeling:
1. Hoewel we een teruggavebeleid hanteren, rekening houdend met de tijd en het geldverbruik, stellen we het zeker op prijs als u al uw vragen en zorgen duidelijk kunt maken voordat u uw bestelling plaatst.
2. Neem eerst contact op met onze klantenservice voor het retouradres. Alle geretourneerde goederen moeten naar het verzendadres worden gestuurd dat we u per e-mail sturen. Als dit niet het juiste adres is, zijn we niet verantwoordelijk voor het verlies veroorzaakt door het probleem.
3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies als het geretourneerde pakket verloren gaat tijdens de verzending, moet het originele postbonnetje worden bewaard om de schadevergoeding te eisen.
4. Als het terugsturen van juiste items voor een terugbetaling: verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd. We dekken niet de verzendkosten van retouren of uitwisselingen van het juiste bestellingspakket, u bent verantwoordelijk voor de verzend- en administratiekosten. Daarnaast raden we aan dat u tracking en verzekering toevoegt voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren verzendingen of vastgehouden door de douane.
Terug